Raparperi-mansikkapaistos grillissä
Herkullisissa raparperi-mansikkapaistoksissa yhdistyvät kesäiset maut sekä Kantolan rapeat kaurakeksit. Lisäksi ne valmistuvat grillissä lähes itsestään! Voit laittaa paistokset valmistumaan grilliin pääruoan syömisen ajaksi, jolloin jälkiruoka on nopeasti valmis. Reseptin luoja: Liisa-Maija Westerberg (www.makeaa.fi)
AINESOSAT
- 200 g raparperia paloiteltuna
- 200 g mansikoita paloiteltuna
- 2 rkl perunajauhoja
- 1/2 dl sokeria
- 6 kpl Kantolan Kaurakeksejä
Tarjoiluun
- vaniljajäätelöä tai -kastiketta
OHJEET
- Revi foliosta neljä 30x30 cm:n palaa ja aseta jokaiselle palalle hieman pienempi leivinpaperi.
- Sekoita raparperit,mansikat, perunajauhot ja sokerit yhteen. Nostele seos leivinpaperin keskelle. Murusta päälle kaurakeksit. Nipistä pakkaukset nyyteiksi.
- Grillaa keskilämmöllä noin 10–15 minuuttia tai kunnes raparperit ovat pehmenneet.
- Tarjoile vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää herkullisia reseptejämme!