Jäätelökakku

Jäätelövohvelikakku

Tämä herkullinen vadelmalta ja kinuskilta maistuva jäätelökakku valmistuu helposti Kantolan Vohveli Cracker kekseistä.
Reseptin luoja: Liisa-Maija Westerberg (www.makeaa.fi)
Annokset 10

AINESOSAT

  • 1 pkt Kantolan Vohveli Cracker -keksejä
  • 5 dl vispikermaa
  • 1 prk kondensoitua maitoa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 pkt Ballerina Toffee -keksejä
  • 2 dl kinuskikastiketta

Koristeluun

OHJEET

  • Vuoraa noin 20 x 30 cm vuoka leivinpaperilla. Nostele kerros vohvelikeksejä vuoan pohjalle (leikkaa keksit tarvittaessa sopivaksi terävällä veitsellä).
  • Vatkaa kerma paksuksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon kondensoitu maito ja vaniljasokeri. Hienonna Ballerina Toffee -keksit ja sekoita vaahtoon.
  • Levitä puolet vaahdosta vohveleiden päälle. Valuta puolet kinuskikastikkeesta vaahdon päälle ja sekoita kevyesti veitsellä, jotta saat marmoroidun kuvion.
  • Nostele päälle seuraava kerros keksejä ja toista sama uudelleen. Viimeistele keksikerroksella.
  • Siirrä kakku pakastimeennoin 5 tunniksi.
  • Kumoa jäätelökakku tarjoilualustalle ja koristele kermapursotuksin, keksein ja vadelmin.
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää herkullisia reseptejämme!