Punainen keväthurma -juoma
Keväisen raikas, smoothie-tyylinen, juoma ei vaadi sen kummallisempia aineksia. Tarvitset hedelmiä, Kantolan keksejä, mantelimaitoa ja blenderin. Juomaa voit tarjoilla helteisenä kesäpäivänä tai nauttia vaikkapa virkistävänä välipalana. Kurkkaa alta tarkemmat ohjeet nopean ja maukkaan juoman valmistukseen!Reseptin luoja: Liisa-Maija Westerberg (www.makeaa.fi)
Annokset 2
AINESOSAT
- 5 dl tuoreita mansikoita
- 2 banaania
- 4 Kantolan Kaurakeksiä
- 1 tl vaniljasokeria
- 6 dl mantelimaitoa
Koristeeksi
- Ballerina-keksejä
- mintunlehtiä
OHJEET
- Paloittele kaurakeksit ja laita kaikki ainekset blenderiin ja jauha ne tasaiseksi juomaksi.
- Jaa juoma kahteen lasiin.
- Pujota varrastikkuihin Ballerina-keksejä ja asettele laseihin iloisiksi kyytipojiksi. Koristele vielä juomat mintun lehdillä.
VINKKI
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää herkullisia reseptejämme!