Kantolan pienet juustokakkuset
Etsitkö helposti tarjoiltavaa herkkua juhliisi tai makeaa jälkiruokaa kahvipöytään? Näiden pienien juustokakkusten avulla voit tehdä kahvitarjoilusta entistä helpompaa!Resepti noudattaa juustokakun ohjetta pitkälti, mutta kakku annostellaan valmiiksi muffinivuokiin. Näin ollen saat valmiiksi tehtyjä nopeita tarjoiltavia, joiden koristeluun voit käyttää vapaasti luovuutta!
Annokset 8
AINESOSAT
Pohjat
- 8 Kantolan Kaurakeksiä
- 3/4 dl juoksevaa margariinia tai sulatettua voita
Täytteet
- 3 liivatelehteä
- 100 g Pandan Valkosuklaata
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- 1 dl vispikermaa
- 125 g (1/2 prk) rahkaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 3 rkl sitruunamehua
Koristeeksi
- mustikoita, granaattiomenan siemeniä ja syötäviä kukkia, esim. ruiskaunokkeja
OHJEET
- Paloittele keksit ja murenna ne veitsen avulla murumaisiksi. Laita muruseos kippoon ja sekoita margariini sekaan.
- Laita 8 x kolme paperista muffinivuokaa päällekkäin. Jaa muruseos 8 muffinivuoan pohjalle ja painele tiiviiksi pohjiksi.
- Laita liivatteet kylmään veteen.
- Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Jäähdytä suklaata hieman.
- Notkista tuorejuusto ja lisää joukkoon kerma. Vatkaa kunnes seos on jämäkkää.
- Lisää seokseen rahka, sulatettu valkosuklaa ja vaniljasokeri.
- Puristele liivatelehdet ja liota ne kuumennettuun sitruunamehuun. Valuta liivate juustomassaan vähitellen, koko ajan vatkaten.
- Jaa juustoseos vuokiin, pohjien päälle.
- Laita kakkuset tekeytymään jääkaappiin seuraavaan päivään.
- Ota kakkuset vuoistaan ja koristele ne pensasmustikoilla, granaattiomenan siemenillä ja syötävillä kukilla.
VINKKI
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää herkullisia reseptejämme!