Kulta Muro -suklaaleivokset
Pienet Kulta Muro -keksileivokset syntyvät hetkessä ja vain muutamasta raaka-aineesta. Kevät-teemaan sopivasti leivokset koristelllaan kuin linnunpesiksi pienillä makeisilla.Reseptin luoja: Liisa-Maija Westerberg (www.makeaa.fi)
Annokset 15
AINESOSAT
Pohja
- 30 kpl (n. 1 pkt) Kantolan Kulta Muro -keksejä
Täyte
- 145 g Panda maitosuklaa
- 2 dl kuohukermaa
- 2 dl mangososetta
- 1 prk säilyke persikanpuolikkaita mehussa
OHJEET
- Paloittele maitosuklaa kulhoon. Kuumenna kerma ja kaada suklaan päälle. Anna seistä hetken ja sekoita sitten tasaiseksi.
- Jäähdytä seosta useamman tunnin ajan jääkaappikylmäksi.
- Vatkaa kylmä seos paksuksi vaahdoksi. Älä vatkaa liian pitkään, ettei seos juoksetu.
- Siirrä vaahto pursotinpussiin ja pursota rengas Kulta Muro -pohjille.
- Pursota keskelle hieman mangososetta.
- Nosta päälle toinen keksi ja pursota päälle reilusti täytettä. Viimeistele persikanpaloilla ja makeisilla.
- Anna leivosten asettua jääkaapissa.
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää herkullisia reseptejämme!