Maustetut Cream Crackersit ja cream cheese board
Klassikkokeksit saavat uutta puhtia ja uskomattomia makuja dippikastikejauheista. Maustetut keksit maistuvat täydelliseltä naposteltavalta sellaisenaan, mutta loistava kombo kekseille on trendikäs cream cheese board, josta keksin päälle on helppo pyyhkäistä lisätäytteitä. Ylijääneen dippikastikejauheen voit käyttää vaikka ripottelumausteena popcornien päälle.Reseptin luoja: Liisa-Maija Westerberg (www.makeaa.fi)
AINESOSAT
Maustetut Cream Crackersit
- 1 pkt Kantolan Cream Cracker -keksejä
- tai Ruiscracker -keksejä
- 1/2 dl rypsiöljyä
- 1 pss Taffel Dippijauhetta (esim. Ranch)
Cream cheese board
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- 1/2-1 pss Taffel Dippijauhetta (esim. Ranch)
- 1 dl pakaste- tai säilykemaissia
- 1 punainen chili
- persiljaa
OHJEET
- Laita keksit kannelliseen rasiaan.
- Sekoita öljy ja dippikastikejauhe ja kaada mahdollisimman tasaisesti keksien päälle.
- Anna keksien maustua välillä käännellen noin 30 minuuttia.
- Sekoita tuorejuusto ja dippikastikejauhe yhteen.
- Pursota tuorejuusto tarjottimelle tai lautaselle.
- Kasaa päälle sulatetut- tai valutetut maissit, pilkottu chili ja silputtu persilja. Tarjoile maustettujen keksien kanssa.
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää herkullisia reseptejämme!