Popcorn-keksikranssi
Tämä popcorn-keksikranssi on täydellinen yhdistelmä suolaista ja makeaa! Näyttävä kranssi syntyy kun yhdistellään suklaata, keksejä, popcornia, vaahtokarkkeja ja vielä karkkikeppejä. Kakun kannattaa antaa asettua jääkaapissa, mutta asettumisen jälkeen kakku säilyy huoneenlämmössä. Tässä siis myös oiva lahjaidea tai vinkki myyjäisiin: kietaise kakku vain nättiin pakettiin! Reseptin luoja: Liisa-Maija Westerberg (www.makeaa.fi)
Annokset 20
AINESOSAT
- 12 dl (reilu puoli pussia) Taffel popcorn seasalt
- 1 dl Taffel suolapähkinöitä
- 1 pkt Kantolan Ballerina Toffee
- 150 g vaahtokarkkeja
- 50 g voita
- 50 g Pandan Valkosuklaata
- 50 g Pandan Maitosuklaata
- 1/2 pss Kantolan Pallopipari Valkosuklaa 150 g
- 1/2 pss Kantolan Pallopipari Maitosuklaa 150 g
- 1/2 pss Möhkis Suklaarae 130 g
- 1/2 pss Pandan Choco & Lakrits Strawberry 120 g
- karkkikeppejä
OHJEET
- Voitele suuri kahvikakkuvuoka.
- Sekoita popcornit, pähkinät ja rouhitut Ballerinat yhteen.
- Mittaa vaahtokarkit ja voi kulhoon ja sulata mikroaaltouunissa 20–30 sekunnin välein sekoittaen, kunnes vaahtokarkit ovat sulaneet.
- Sekoita vaahtokarkit popcorn-keksiseokseen ja kaada vuokaan. Painele seos vuokaan ja kumoa tarjoilualustalle.
- Sulata valkosuklaa ja maitosuklaa omissa pursotinpusseissaan laittamalla pussi vesihauteeseen tai mikroon (jos käytät mikronkestäviä pusseja).
- Leikkaa pussin kärki auki ja pursota suklaat kakun päälle. Kiinnitä pallopiparit, Möhkikset, lakupallot ja karkkikepit suklaaseen.
- Anna kakun asettua muutama tunti jääkaapissa.Asettumisen jälkeen kakun voi säilyttää huoneenlämmössä. Leikkaaminen on helpointa sahalaitaisella veitsellä.
VINKKI
Tässä erinomainen vinkki myös lahjaksi tai vaikkapa myyjäisiin!
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää herkullisia reseptejämme!