Kantolan suklaapiirakka

Suklaapiirakka

Tämä helppo suklaapiirakka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Voit koristella sen haluamillasi suklaamakeisilla tilaisuuteen sopivaksi.
Reseptin luoja: Liisa-Maija Westerberg (www.makeaa.fi)
Annokset 12 palaa

AINESOSAT

Koristeluun

  • Haluamiasi suklaamakeisia, esim. Panda Suklaamix Classic tai Panda Suklaasydämiä

OHJEET

  • Paloittele molemmat keksit kulhoon. Sulata maitosuklaa ja voi mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Vatkaa kananmunat, sokeri ja kaakaojauhe yhteen. Lisää munaseokseen suklaa-voisula ja vatkaa pari minuuttia. Sekoita joukkoon paloitellut keksit.
  • Kaada massa leivinpaperilla vuorattuun, suorakaiteen muotoiseen leipävuokaan ja painele se mahdollisimman tiiviisti vuokaan. Painele pinnalle suklaamakeiset. Anna kakun jähmettyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia, mieluiten seuraavaan päivään.
Toivottavasti maistui!Kokeile lisää herkullisia reseptejämme!